Om oss

Vi arbetar för att tillgodose trafiksäkerhet och miljö med kvalificerad personal, bra utbildning och utrustning med miljöns, kundens och personalens bästa i åtanke.

Om oss

Fordonsprovarna har som mål att med kvalificerad personal och god utbildning utföra förrättningar med hög kvalitet och servicekänsla. Alltid med miljöns, kundens och personalens bästa i åtanke.

Vi ser oss själva som ett alternativ gentemot de stora besiktningsföretagen och kommer att bjuda våra kunder på det lilla extra. Vi kommer i huvudsak att inrikta oss mot kontrollbesiktning av tung trafik men även ha möjlighet att utföra kontroller på fordon under 3,5 ton. Vi kan även utföra alla sorters registreringsbesiktningar(Ex. Importerade fordon eller ombyggda fordon), lyftbesiktningar, ADR-besiktningar och enskilt godkännande.

Vi har lång erfarenhet av besiktningsbranschen.

Till erfarna besiktningsingenjörer/-tekniker med hög arbetskapacitet som skulle vilja göra som oss, men inte riktigt vet hur, hör av er så kanske vi kan hjälpa till!?

Boka tid!?

Kontrollbesiktning:

031-3186280

Registreringsbesiktning (Ex. Importfordon och ombyggda fordon), Enskilt godkännande, Lyft-och Kranbesiktning, Lämplighet-och Mopedbesiktning samt ADR (Transport av farligt gods):

031-3186281Hitta till oss

Fordonsprovarna i Väst AB, Importgatan 24, 422 46 Hisings Backa.
En ny bilprovning i Göteborg. Vi var först med att konkurrera med Bilprovningen om den tunga trafiken.